Sigurna Beba

Recaro i Avova - partneri za premijum dečija sedišta i kolica

Firme Avova i Recaro partneri za premijum auto sedišta za decu i dečija kolica

Nemačke firme Recaro i Avova potpisale su ugovor o partnerstvu za premijum dečija sedišta i kolica.

Recaro auto sedišta

Recaro je nemački brend i ime koje povezujemo sa sedištima za automobile, avione, Formulu 1 i gaming stolice. Naravno, poznato je i kao i renomirani proizvođač dečijih auto sedišta. Početkom 2024. godine Recaro i Avova dogovorili su saradnju. Tačnije, potpisali su dugoročni ugovor o partnerstvu za premijum auto sedišta za decu i dečija kolica. On pokriva razvoj, proizvodnju i globalnu distribuciju premijum dečijih sedišta i kolica pod brendom Recaro.

Brend The Recaro Child Safety (Recaro bezbednost dece) će biti usko povezan sa bogatom istorijom firme Recaro i glavnih automobilskih i vazduhoplovnih odeljenja. Ponudiće moderan i prepoznatljiv dizajn proizvoda, sveže boje i snažniji fokus na potrebe današnjih roditelja.

Avova

Sa druge strane, Avova je nemački start-up za brigu o deci, sa posvećenim i iskusnim timom stručnjaka za bezbednost mališana u vozilima. Njihovi proizvodi, dečija sedišta i kolica, nalaze se u ponudi Sigurne bebe. Izuzetno su posvećeni kvalitetu svih svojih artikala, pa ih zato testiraju prema najvišim standardima kako bi premašili zakonske zahteve. Po pitanju bezbednosti dece ne žele da prave nikakav kompromis. Angažovani su i motivisani za razvoj premijum proizvoda za zaštitu dece u pokretu. Želja im je da svaka porodica putuje bezbrižno i sigurno. 

Osnovna pravila za bezbedno putovanje autom

– Verujemo da će ovo partnerstvo doneti velike koristi i kompanijama i svim našim zainteresovanim stranama. Moći ćemo da pristupimo novim tržištima, kupcima i mogućnostima. Takođe i da ponudimo više mogućnosti za razvoj karijere i rast za naše zaposlene. A, moći ćemo više da doprinesemo društvu i životnoj sredini. Uskoro će biti objavljena nova ojačana organizaciona postavka za pokretanje ovog ključnog cilja – izjavio je Joe Qiu, globalni izvršni direktor firme Avova.

– Ponosimo se našim vrhunskim proizvodima za sedenje, a bezbednosna sedišta za decu nisu izuzetak. Ovo novo partnerstvo sa Avovom će pomoći da se deca bolje zaštite, dok će njihovo putovanje učiniti udobnijim i prijatnijim. Uveren sam da krećemo na uzbudljivo putovanje inovacija i razvoja vrhunskih proizvoda! – rekao je dr Mark Hiller, izvršni direktor Recaro Holdinga i Recaro Aircraft Seatinga. Dodao je:

– Prepoznajući važnost sigurnosnih auto sedišta za decu kao ključnog faktora i glavnog pokretača dizajna, Recaro proizvodi su direktan prevod njegovih osnovnih vrednosti bezbednosti, kvaliteta i sofisticiranog vizuelnog identiteta artikala, koji se mogu prodavati diljem sveta.

Zašto je „jaje“ najbezbednije za prevoz beba?

Rene Dankwerth, glavni direktor za razvoj poslovanja u firmi Recaro, kazao je:

– Radujemo se saradnji sa našim novim partnerom. Uveren sam da zajedno možemo da unapredimo brend Recaro i obezbedimo poboljšani portfolio proizvoda koji postavlja novi standard u oblasti sedenja.

Prva nova dečija sedišta i kolica ovog partnersta biće lansirana na tržište u Evropi i Aziji ove godine.

Podsećamo da se u našom asortimanu već nalaze neki Avova proizvodi.

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

X