Sigurna Beba

Axkid Minikid 3 na ADAC testu dobilo 5 zvezdica za bezbednost – najsigurnije auto sedište

axkid-minikid-3-ADAC--2

Nedavno je Axkid Minikid 3 bio na testiranju ADAC – najsigurnije auto sedište

Porodica Axkid Minikid poznatija i kao najsigurnija auto sedišta je na tržištu skoro 10 godina. Ova sedišta su omiljena i deci i roditeljima širom sveta. Najnovija verzija, Axkid Minikid 3, lansirana je 2022. godine.

axkid-minikid-3-ADAC-1-2

Axkid Minikid 3 je revolucionarna nadogradnja koja je proširila tržište auto sedišta u suprotnom smeru od kretanja vozila, jer omogućava putovanje „unazad“ sve do uzrasta dece do 125 cm i 36 kg. Osim toga, novi brzi sistem instalacije omogućava postavljanje sedišta u roku od 60 sekundi. Jedinstvene i pametne karakteristike kolekcije Minikid, poput tehnologije dinamičkog naslona za glavu i automatskih donjih vezica, i dalje su tu, ali poboljšane!

Axkid Minikid 3 najviši mogući stepen sigurnosti – za bezbednost vašeg deteta

Najvažnija stavka u  kompaniji Axkid je – bezbednost. Zbog toga su veoma ponosni na odlične kritike u toj sferi koje postižu njihovi artikli. Tako je nedavno Axkid Minikid 3 ostvario neverovatne bezbednosne rezultate. Dobio je ocenu sa 5 zvezdica u prestižnom ADAC testiranju na sudar i bezbednost. To potvrđuje da se s razlogom ubraja u najsigurnija auto sedišta, pružajući visoku bezbednost za decu da putuju okrenuta „unazad“ što je duže moguće. Test sudara sproveden je sa lutkama Q3 (predstavlja trogodišnjaka) i Q6 (predstavlja šestogodišnjaka).

Axkid Minikid 3 – predstavnik nove generacije „unazad“ sedišta

5 zvezdica za najsigurnija auto sedišta i pravu produženu sigurnost „unazad“

Dokazano je da je putovanje u auto sedištu u suprotnom smeru od kretanja vozila i do pet puta bezbednije u poređenju sa sedištima okrenutim napred. Razlog je što sedište okrenuto „unazad“ raspoređuje sile sudara ravnomernije, takođe štiti i podržava glavu, vrat i kičmu vašeg deteta. Dakle, što se duže mlađani putnik vozi ovako, duže će imati koristi od vrhunske zaštite.

Sa ponosom vam predstavljamo i naslednika za 2024. godinu u ovoj porodici najbezbednijih sedišta-dečije auto sedište Axkid Minikid 4 koje možete naći kod nas u ponudi. O unapređenjima novog modela možete pročitati OVDE.

Iznajmljivanje sedišta

axkid-minikid-3-adac-nas-2
X