Sigurna Beba

Naša Priča

Sigurna beba

Mi smo mali tim sa velikom i važnom misijom!
Želimo da se sva deca voze bezbedno u automobilima. 
Napravili smo selekciju brendova, koji su nama kao roditeljima i kao stručnjacima za bezbednost dece u saobraćaju, zadovoljili visoke kriterijume. 
Uvek na prvom mestu je bezbednost! Zato su svi brendovi, koje ponosno prestavljamo, prošli najteže sigurnosne preglede i dodatna ispitivanja, poput testova Plus, ADAC.. Brojni proizvodi okitili su se prestižnim nagradam i priznanjima, kao što su RedDot, Folksam…

O nama - Sigurna Beba
O nama 2 - Sigurna Beba

Naša Misija

Sigurna beba

Prioritet su nam deca i njihova bezbednost. Ali, ne zapostavljamo ni roditelje, jer nam je cilj da im olakšamo inače burnu svakodnevicu. Obraćamo pažnju na dodatne sisteme poput sleeping well-a, laku i brzu instalaciju dečijih sedišta, kao i jednostavnu sklopivost kolica. Takođe i da nosiljke za bebe imaju što manju težinu, da su navlake sa sedišta perive u veš-mašini, a materijali prijatni za nežnu dečiju kožu. Tu je i toliko važna udobnost, pa cirkulacija vazduha, rotacija… naravno, i stabilni ali okretni točkovi na kolicima, prilagodljivi za razne terene…

Brojni su detalji o kojima treba voditi računa kako bi šetnje i putovanja sa mališanima bila bežbrižna, ugodna i ostala u lepim sećanjima. 
Deca koja uživaju u vožnji, a bezbedna su, čine i roditelje rasterećenijim i srećnijim.
Sigurna beba – mesto gde ćete naći najbolja sedišta za decu i odlična kolica. Ali, i sve potrebne odgovore i savete za bezbednost vaših mališana.

Pažljivo slušamo vaše sugestije i pratimo vaša interesovanja. Zato iz dana u dan širimo lepezu naših proizvoda. Ponuda nam je sve bogatija, a sve kako bismo ispunili vaše želje i očekivanja, i zadovoljili potrebe.

Sigurna Beba                         – u sigurnim ste rukama

MALA OAZA DEČIJE BEZBEDNOSTI

Napravili smo malu oazu dečije bezbednostu u saobraćaju, u Beogradu, u Bokeljskoj
ulici broj 5, na Vračaru, gde rado dočekujemo roditelje koji žele da poklone
poverenje najbezbednijim brendovima i našem timu. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja, informisati vas o karakteristikama proizvoda, dati savet, kao i pružiti pomoć pri izboru i instalaciji naših auto sedišta, kolica ili dodatne opreme. Uverite se na licu mesta da činite najbolje što možete za svoje mlađane putnike – vaše najvrednije!

O Nama 3 - Sigurna Beba
Sediste za bebu

Uvoz i distribicija

Brendove koje imamo u našoj ponudi su proizvođači koji su posvećeni, pre svega bezbednosti dece u saobraćaju. Svi mnogo ulažu u dodatno ispitivanje i testiranje svojih artikala. Stalno unapređuju sigurnosne funkcije, unoseći razne izmene, dopune i inovacije.

Znanje, stručnost, trud i  predanost radu donose neminovno kvalitet, kao i liderske pozicije u svojoj oblasti poslovanja.

Zato smo odabrali kompanije koje su vodeće u domenu bezbednosti i doveli ih u Srbiju.

Ekskluzivni smo zastupnici, uvoznici i distributeri za brendove auto sedišta za decu AXKID; SWANDOO; AVIONAUT; AVOVA; kao i dečijih kolica Naturkind i Venicci.

Ovo firme imaju najbolje rezultate na svetskom nivou, a mi ponosno stojimo iza njih u Srbiji.

X