Sigurna Beba

najam_decijia_auto_sedista_rent_a_seat

Dragi roditelji,

Za sve one kojima dečija sedišta nisu trajna potreba kod nas ih možete – iznajmiti.

Svi zainteresovani koji imaju potrebu za bezbednim transportom dece dok su na odmoru, novoostvarene roditelje koji treba da prevezu bebu iz porodilišta, neodlučne za vožnju u suprotnom smeru, one koji bi da isprobaju određeni proizvod… obezbedili smo najbezbednija dečija auto sedišta koja će moći da rentiraju na dan (ili više dana).

Moguće je i samo isprobati sedište, pa ukoliko se nakon toga odlučite za kupovinu kod nas, dogovoreni probni period tj najam će biti besplatan za vas.

U ponudi imamo auto sedišta iz svih grupa, tačnije ona u kojima se mogu prevoziti deca od prevremeno rođenih beba pa sve do uzrasta 12 godina.

I za mlađane putnike od 9 do 25 kg na raspolaganju su Plus testirana sedišta, što znači najbezbednija i najkvalitetnija na svetu.

Za asistenciju pri postavci sedišta u vozilo i smeštanje dece u njih, na raspolaganju smo vam u svakom trenutku.

Navlake na svim sedištima su pre izdavanja mašinski oprane.

Za proveru dostupnosti sedišta za najam 

Izlazak iz porodišta

Prvi put i kod nas – iznajmite auto sedište za bebu! 

Kada govorimo o bezbednoj vožnji dece, veoma važno je da baš svaka vožnja bude takva. Pa hajde da počnemo od prve.

Jasno nam je da roditelji imaju mnogo obaveza, ali i nedoumica pre rođenja deteta, pa nekada odabir nosiljke (sinteze ili jajeta) bude baš naporan. Kao profesionalci možemo vam reći i da je adekvatnu nosiljku lakše izabrati sa bebom ili sa nekim iskustvom.

Kod nas možete iznajmiti najbolje nosiljke na našem tržištu samo za izlazak bebe iz porodilišta ili na nekoliko dana, koliko vam je već potrebno. Navlake za nosiljke su mašinski oprane i spremne za vaše mališane.

Rado ćemo vas obučiti kako da vaša prva a i svaka naredna vožnja bude udobna i bezbedna za bebu i vas. 

Avionaut Cosmo

Avionaut Cosmo dečije auto sedište i-Size namenjeno je za novorođenčad i bebama visine 40-87 cm i težine do 13 kg. Nosiljka je lagana, teška samo 3,2 kg. Ima umetak za ergonomski položaj, kao i zaštitu od udara. Sedište je izrađeno od materijala prijatanih za kožu i uz poboljšanu zaštitu od sunca pruža vašem detetu najbolji kvalitet putovanja.

Više o tome: www.sigurnabeba.rs

PROMO CENE

7 dana – 3000 din

30 dana – 4500 din

90 dana – 10000 din (samo 3333 rsd mesečno)

Swandoo Albert zeleno i Albert lite sivo

Ovo sedište je namenjeno najmlađim putnicima, bebama do 13 kg, odnosno dužine 40-85 cm. Mogu ga koristiti otprilike do godinu i po dana starosti. Instalacija je jednostavna i brza. A što je najvažnije – sedište je izuzetno bezbedno i stabilno.

Jastuk za novorođenče pruža superiornu poziciju u ležećem položaju kada je bebama najpotrebnije, posebno tokom ranih meseci.

Više o tome: www.sigurnabeba.rs

PROMO CENE

7 dana – 3000 din

30 dana – 4500 din

90 dana – 10000 din (samo 3333 rsd mesečno)

 
rent_a_seat_srbija
axkid_rekid_1_siva_sigurna_beba_srbija_decija_auto_sedista

Axkid REKID 9-25 kg

Axkid Rekid dečije sedište namenjeno je deci težine od 9 do 25 kg i visine do 125cm, što se okvirno dostiže oko 7. godine života.
 
Okrenuto je u suprotnom smeru od kretanja vozila, što je osnovna bezbedonosna preporuka švedskog brenda Axkid
Axkid Rekid sedište je odobreno od strane dobrovoljnog Plus testa, koji ima još veće zahteve za bezbednost dečijih auto sedišta od obaveznih testova.
 
Lako i brzo se instalira i predstavlja savršeno dugoročno rešenje, jer se sedište može ugraditi sa ISOFIX sistemom (9-18 kg) ili sa sigurnosnim pojasom (9-25 kg).
 
Unutrašnji pojas i naslon za glavu se automatski prilagođavaju visini i uzrastu deteta.
Sedište ima 7 fiksnih položaja naslona za glavu i 3 ležeće pozicije.
Dužina potporne noge odgovara svim automobilima.
Ima visoku zaštitu za maksimalnu sigurnost pri bočnim sudarima.
 
PROMO CENE

Minimum tri dana – 2.000 din

Po danu, nakon 3 dana – 500 din

 

Swando Marie 3 

Swandoo Marie 3 je rotirajuće auto sedište nazvano po naučnici i dvostrukoj dobitnici Nobelove nagrade, Mariji Kiri. Može se reći da ovo sedište nudi jednostavno i intuitivno korisničko iskustvo, dok prevazilazi bezbednosne standarde.

Namenjeno je mlađanim putnicima koji teže do 18 kg, i visoki su između 40 i 105 cm. U Marie sedištu dete se može voziti približno do 4 godine.
Ispunjava strogi standard i-Size (ECE R129 /03) koji garantuje bezbednost.

Takođe je opremljeno sistemom Side Impact Buddy system (SIP), koji pruža dodatnu zaštitu od bočnog udara. To je poseban element koji je pričvršćen za stranu vrata automobila i dizajniran je da apsorbuje silu udara u slučaju nezgode.

Više o tome: www.sigurnabeba.rs

PROMO CENE

Minimum tri dana – 2.000 din

Po danu, nakon 3 dana – 500 din